Over Anogel

Drie generaties met een hart voor alu

Met neven Jerry, Jurgen, Bjorn en Gerry is Anogel ondertussen aan de derde generatie Geldhof toe. Ze zetten het werk van hun grootvader André verder. Met ambitie. In 2004 startten ze een tweede productielijn op. De servicelijn voor kleinere opdrachten en de grotere volumes zijn nu gescheiden. Met snellere doorlooptijden als resultaat.

Samen schrijven we een duurzaam verhaal. Letterlijk en figuurlijk. Naast een langer gebruik van je aluminium onderdelen, zetten we namelijk ook in op een ecologische aanpak. Dat doen we met zonnepanelen en water- en warmterecuperatie.

Sterkhouder in België

Als het op anodiseren aankomt, is Anogel een van de grootste spelers op de Belgische markt. Met een volume van ruim 1.000.000 m² per jaar hoeft dat niet te verbazen. Een team van 30 ervaren medewerkers werkt in 3 ploegen om dat straffe cijfer te realiseren. De productiehallen beslaan nu 10.000 m² en er is nog uitbreiding mogelijk.

Voor elke sector

Als onafhankelijk bedrijf anodiseren we allerhande onderdelen in aluminium, ook voor jouw sector. Dankzij ons modern machinepark verwerken we profielen tot 8 meter lang en platen tot 1,60 meter hoog en 0,40 meter breed. In 10 afwerkingskleuren bovendien. Klassiek zwart, luxueus champagnekleur of chique goud? Het kan allemaal.

Anodiseren door Anogel: allerhande onderdelen in aluminium, ook voor jouw sector

Langere levensduur

Het oog wil ook wat. Dat treft, want na het anodiseren oogt je aluminium mooier. Maar vaak is het de levensduur van een product dat bij consumenten de doorslag geeft om voor een bepaalde behandeling te kiezen. Goed nieuws: door onderdelen te laten anodiseren gaan ze een pak langer mee. De corrosieweerstand en slijtvastheid verhogen. Het elektrisch isolerend effect krijg je er bovenop.

Gegarandeerde kwaliteit

Bij Anogel leggen we de lat hoog, elke dag opnieuw. Het voortdurend streven naar perfectie is jouw kwaliteitsgarantie. Ook voor markten met hoge technische of decoratieve eisen. Ons productieproces staat onder constante controle. Geloof ons gerust op ons woord. Of vertrouw op ons officieel Qualanod-kwaliteitslabel.

Meer over onze kwaliteitsnormen >

Gegarandeerde kwaliteit | Anogel Roeselare

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Anodiser : éliminer les impuretés et les rayures

Een project of product met aluminium onderdelen? Kies voor kwaliteit en duurzaamheid. Vraag je offerte aan bij Anogel voor een kwalitatieve anodisering.