Streven naar perfectie

Samenwerking op lange termijn bouwt op vertrouwen. Zo ben je bij Anogel bijvoorbeeld zeker van een constante hoge kwaliteit. Dankzij een precieze controle op onze productieprocessen en zonder compromissen.

Qualanod label | Anogel Roeselare
Streven naar perfectie

Ons kwaliteitslabel

Al drie generaties lang legt Anogel de lat hoog voor zichzelf en zijn producten. Dat leverde onder meer een Qualanodlabel op, een internationaal kwaliteitslabel. Om het label te krijgen, moet je aan strenge proces- en producteisen voldoen. Als klant heb je dus extra zekerheid, ondertekend door een onafhankelijk controleorgaan.

Voor elk gebruik van geanodiseerd aluminium is er een geschikte standaard
Streven naar perfectie

De juiste standaard

Voor elk gebruik van geanodiseerd aluminium is er een geschikte standaard. Anogel werkt met oxidelagen van 5 tot 25 micron. 5 micron is prijs-kwaliteit de beste keuze voor onderdelen die niet zwaar belast worden, terwijl 25 micron bestand is tegen het gure kustklimaat. Niet zeker welke standaard nodig is voor jouw product? We geven je graag advies.

Anogel: specialist in anodiseren
Streven naar perfectie

Proactieve aanpak

Als specialist in het anodiseren denkt Anogel actief met je mee. Van de bewerking van je aluminium onderdelen tot de meest efficiënte verpakking in functie van de verdere verwerking of het transport. Denk maar aan aluminium profielen voor raamkozijnen. We berekenen het verlies door het oprekken van het metaal – horizontaal ophangen – vooraf uit, zodat alles perfect in elkaar past. Dat is echt partnerschap.

De typische zilvermatte kleur van geanodiseerd aluminium straalt tijdloze klasse uit. Liever een ander chique kleurtje? Dat kan. Bekijk onze kleurenkaart.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Anodiser : éliminer les impuretés et les rayures

Een project of product met aluminium onderdelen? Kies voor kwaliteit en duurzaamheid. Vraag je offerte aan bij Anogel voor een kwalitatieve anodisering.